Hushållsnära tjänster

Tips från Städfirma Stockholm för en genomgång av hushålls rengörings alternativ

Det Kan vara lockande att hyra din grannes dotter att göra ditt hushållsarbete Ett par gånger i veckan, men det kan finnas juridiska and skattemässiga konsekvenser. Om din hemhjälp tar emot instruktioner och använder din städutrustning och förnödenheter, kan hon  juridiskt betraktas som en anställd i stället för en oberoende leverantör, Med alla de resulterande skattekonsekvenser, om hon blir skadad på jobbet, kan du bli ansvarig för om din husägare försäkring anser Städfirma Stockholm                                                                                                                                       Undersöka tjänster grundligt på www.städfirmanistockholm  Även om de flesta städtjänster är seriösa, Lönar det sig att göra dina läxor. De bästa tjänsterna kommer att ha gott rykte.  Prata med referenser själv,om du kan. Tjänsteföretag kommer och går, så det är alltid en bra idé att hålla sig med dem som har funnits ett tag. De är mer benägna att ha ett bra rykte som de är villiga att stå bakom.

Var tydlig. Tjänster ska ge offerter. Inled ett förberedande besök, ta en promenad genom ditt hem och skriva ner de områden som du tycker behöver mest uppmärksamhet. Första besöket brukar kosta mer eftersom det innebär en super noggrann rengöring. För att få mest för pengarna, kommuniceras om dina behov tydligt från början.

Hushållens städtjänster  från Städfirma Stockholm kan frigöra tid för gräva att njuta av livet, och ditt hem, lite mer.