Transitional Kitchen Remodel visar sig vara ett populärt val bland husägare

Denna Hinsdale Köksrenovering Stockholm remodel var unik i det faktum att det drivs av personlig smak såväl som tanken att familjen inte skulle stanna i hemmet för alltid. Sammantaget önskade de ett kök som passar deras familj för tillfället; Men det var också nödvändigt att vädja till massorna om de skulle besluta att flytta i framtiden. Arbetade med Normandie Designer Vince Weber, de bestämde sig för en övergångsstil, en av de mer populära estetikerna i Mellanvästern. Slutresultatet är något de skulle ha på kort sikt, men vädjar till framtida köpare.

“Vi valde en övergångsstil på grund av dess popularitet inom området och också för att den tenderar att låna sig för större flexibilitet,” säger Vince. “Nedanför linjen kan den anpassas för att luta mer konservativ eller modern om så önskas.”

Innan ombyggnaden var Köksrenovering Stockholm extremt traditionellt, med byggnadskonstruktion och en besvärlig formad ö som inte bidrog till underhållande, matberedning eller bara njuta av en kopp kaffe.
“Den trapesformade ön på ön fungerade bara inte,” sade Vince. “Ändring av ön form till en rektangel skapade en multifunktionell yta, vilket är exakt vad denna familj behövde.”

Sammantaget var det förändringen i öform som verkligen gjorde en skillnad i rymden. Faktum är att arbetst Triangeln förblev relativt densamma med intervallet kvar på samma plats.
“Medan arbetst Triangeln är mycket likartad, är det artikulerat på ett annat sätt som känns mer naturligt och fyller rummet bättre. Innan var ön besvärlig i rymden. Nu ramar det arbetsområdet i köket utan att slösa bort utrymme. ”

Trots att arbetst Triangeln inte förändrades för mycket var designtransformationen drastisk. Mörka ytor blev ljusare, inklusive vit skåp, en blank keramisk backplatta och grå bänkskivor speckled med svart och silver. Dekorativa element införlivades också i rymden. Till exempel tillåts ett högt tak för glasskåp och en nisch ovanför kylskåpet. Huvudhuven har också en dekorativ mantel och kylskåp och frys är konstruerade för att se ut som en inbyggd hutch.

Ett butlerspiskeri tillsattes också och är en användbar resurs för underhållande. Glasskåp ger extra förvaringsutrymme för underhållande delar och en diskbänk, dryckeskylskåp och diskmaskin inkorporerades också i utrymmet.
“Nu när de underhåller, kan de använda den andra diskmaskinen för bestick och barware”, sa Vince. “Ännu bättre, dryckens kylskåp och diskmaskin förklädd som känslig, inbyggd skåp.”
Diskmaskin och dryckeskylskåp är inte de enda sakerna i förklädnad inom detta område. Den övre vänstra dörren i butlerspiskan är ett hemligt meddelandecenter, med utrymme för att hysa en bärbar dator, kalender och scheman.

Förutom köket renoverades också mudroomen för att möjliggöra ett bättre flöde i källaren.
“Du måste gå igenom mudret för att komma igenom källaren, så vi tog bort källdörren och öppnade upp en vägg för att få det att känna sig mer som en fortsättning på bostadsytan”, sa Vince. “Skåpet döljer många dagliga föremål, så utrymmet är snyggt och smakfullt gjort för de som passerar genom att gå ner till källaren.”

“En inbyggd skåp ändrades för att lagra hundmat och en liten krog under bänkskivan var också utformad för att ta bort skålar också”, tillade Vince.

Kksrenovering Stockholm | Snabb offert p nytt kk. 08-124 46 944

 

Sammantaget gav detta nya , butlerspisar och lera rum hyresvärdarna allt de letade efter, men det kommer fortfarande att vädja till framtida köpare.

“Allting blandade verkligen,” sade Vince. “Designen fungerar för sin familj, men det är inte så personlig att det gick emot deras slutliga mål att designa något som stod tidstestet. Det är en bra investering om de väljer att flytta. ”

Kolla in vårt fotogalleri för fler köksidéer eller följ Normandie Remodeling på Facebook, Twitter och Instagram. Du kan också lära dig mer om ombyggnadsprocessen, du kan också registrera dig för att delta i ett gratis seminarium i Normandie Remodeling showroom.