Golvlggning Stockholm


Det viktigaste att titta på när man köper golvutrustningar är den typ av golv som du kommer att behålla och även miljön som du kommer att städa. Golvmaskiner används för att skrubba, remsa och polera hårda ytor golv. Vissa golvmaskiner är utformade för att bara göra en av dessa uppgifter medan andra är mångsidiga och kan användas för många olika rengöringsjobb. De två huvudtyperna av golvmaskiner är singelhastighet och dubbel hastighet. Enhastighetsmaskiner används i första hand för en rengöringsuppgift och maskinens hastighet matchas sedan med den uppgift som den utför. Golvmaskiner med dubbla hastigheter är mer mångsidiga och kan användas för skrubbning av golv, avstrykningsgolv och även polering av golv. Låghastighetsmaskiner kör vanligtvis runt 175 varv per minut. Medan tvåhastighetsmaskiner har två hastighetsinställningar som vanligtvis ligger runt 175 rpm och 300 rpm. För skrubbning och generell avstrykning av golv rekommenderas att du använder en maskin som roterar runt 175 rpm. För att polera ett golv måste maskinen vara snabbare och rotera dynan med 300 RPM. De tre huvudområdena att titta på när man köper en golvmaskin är typ av maskin, maskinens storlek och kraft och de bilagor som kan användas med den.

 

Maskinens storlek gäller storleken på rengöringsskivan eller borsten som är ansluten till den nedre enheten. Effekt hänför sig vanligen till storleken på motorn som roterar borsten. De flesta golvmaskiner varierar i storlek från 10 tum i diameter upp till 27 tum i diameter. Det är viktigt att matcha golvmaskinens storlek med det område du rengör. Om området är litet eller har hinder är det klokt att välja en maskin som är mindre och mer manövrerbar. För större områden som är öppna utan hinder kommer en större rengöringsdiameter att bli snabbare vid rengöring av golvet. Motorns storlek mäts i hästkrafter. När det gäller golvmaskiner har hästkrafter vanligtvis ingen effekt på hur snabbt borsten eller dynan kommer att vända. Men om du tappar golv och lägger extra belastning på motorn rekommenderas att du har en större maskin. De flesta våningsmaskinmotorerna sträcker sig i storlek från 1/2 till 2 hk. En extra fördel med en större motor är att den vanligtvis kommer att vara längre än mindre enheter.

 

Golvfästanordningar är alltid viktiga när man köper någon typ av golvutrustning. Golvmaskiner kan använda sådana golvfästanordningar som borstar, paddrivrutiner, slipskivor och skrapa skivor. Penslar används vanligtvis för att skrubba hårda golv och är bra för rengöring mellan grout-linjer på kakelgolv. En paddrivare används i samband med golvkuddar och används vanligtvis för att rengöra, polera eller bana golv. Det finns många olika typer av golvkuddar och golvkudden kommer att bero på vilken typ av jobb det används för. Med de flesta golvplatta tillverkare desto mörkare blir färgen på dynan desto mer aggressiv blir dynan. Lättare färgade dynor används vanligtvis för polering av golv och har fina plastgängor. Mörkare kuddar som svart eller brunt används i allmänhet för att avlägsna eller avlägsna gammal golvfinish från golvet innan ny golvfinish läggs ner. Slipskivor kan användas i kombination med en kudddrivare för att återuppliva trägolv. Dessa skivor tar lite ansträngning att sätta ner de hårdaste hårdträfinisherna. Den sista typen av golvmaskinfäste som kan användas är skrapa skivor. Skrapa skivor används för att avlägsna lim eller mastic från betong eller andra hårda ytor. Dessa skivor kan också vara utrustade med diamantblad för återhoning av marmor eller terrazzo golv. Det är viktigt att kolla hur mycket dessa tillbehör kostar innan du köper din golvmaskin. Golvutrustningstillbehör och tillbehör kan enkelt lägga till i prisökande kostnaden för golvmaskinen.

 

www.xn--golvlggningistockholm-91b.se

 

Det finns många tillverkare av golvutrustning. Några av de bästa som producerar golvmaskiner är NSS, Windsor, Tornado, US Viper och Koblenz. Alla dessa tillverkare bygger högkvalitativ golvutrustning som kommer att stå upp till kraftig användning och hård bestraffning. Det är viktigt att köpa en maskin från en välrenommerad tillverkare eftersom det i fall av maskinfel är lätt att nå. De flesta golvutrustning delar finns tillgängliga från lokala och online tillverkare återförsäljare. Mest golvmaskiner varierar i pris var som helst från $ 500- $ 3000. Konstruktionen av maskinen och typerna av material som används kommer att påverka priset avsevärt. Om du är kommersiell rengörare rekommenderas att du köper en golvmaskin med stålhus och stålram. De flesta bostads- eller lätta pliktmodeller använder ett plasthus som minskar på bekostnad men kommer inte att hålla upp till kraftig rengöring.