Göra den gamla som ny igen


Marken “Down Under” är en plats där den gamla som ny innebär att renovera historiska landmärken med moderna miljövänliga förbättringar. Prisbelönta entreprenörer som omsorgsfullt tar hand om de minsta detaljerna har returnerat dessa kända byggnader till service. Här är några möjligheter att överväga för yrkesverksamma som vill hyra kommersiell egendom.

Ett område som en gång dominerats av raghandlare erbjuder nu fristad för artister, förlag, webbdesigners och innovativa företag som arkitekter. Dessa småskaliga kontorsytor för fristående företag har nu moderna interiörer som inkluderar historisk detaljering. En imponerande fasad som bildar en tornliknande struktur ger utmärkt naturlig belysning och frisk luft genom fönster som enkelt öppnar sig.

Moderna interiörer sätter arvskaraktär till kända platser. En kolonnade entré imponerar en känsla av kvalitet och förfining. Inkluderingen av en takpool och lusthus är en del av de sensationella sällsynta funktionerna. Ett luftkonditioneringssystem ger komfort för kontor och öppna utrymmen med byggnadsskydd och källarparkering.

Moderna interiörkontorrum med lyxarmaturer och en design som är miljömässigt hållbar, översväms med naturligt ljus. Breda öppna kontorsytor ger gott om inkommande dagsljus, och den miljövänliga, 5-stjärniga grönvärderade utvecklingen använder en sådan toppmoderna användning som en återvunnet vattenanläggning.

Landmark byggnader erbjuder unika val med fantastisk utsikt över omgivningen och floden. En öplats erbjuder rymliga kontor med naturligt ljus från tre sidor och ligger centralt. Parkering på plats och enkel tillgång till stadstransport och restauranger och kaféer vid floden är extra fördelar.

Prisvärd kontorstorn erbjuder spektakulär utsikt över hamnar och fantastiska kontor med riklig naturlig belysning och stora öppna arbetsytor. Säker underjordisk parkering, utmärkt tillgång till byggnader och ett licensierat café på plats ger snabb och enkel mat eller informellt mötesrum. En hyresvärd expansionspolitik och närhet till lokala affärer och kaféer ger en mycket eftertraktad plats.

 

FASADRENOVERING STOCKHOLM   fasadrenoverarnastockholm.se

 

En fantastisk hamn-sida med fem minuters promenad till de botaniska trädgårdarna erbjuder två nivåer av källarparkering och en sofistikerad marknadslokal. Innovativa kommersiella fastigheter som är miljömässigt hållbara har ofta takvåningslägenheter med spektakulär utsikt. Andra historiska landmärken finns inom området.

 

Lease kommersiell egendom innebär nu ett urval av historiska platser med moderna förbättringar som överensstämmer med energi 5-stjärniga grönvärderade utvecklingen. Större vyer från takvåningslägenheter, takpooler och bilparkering och kaféer är bara några av möjligheterna att hitta ett företag som kommer att imponera på dina kunder.