Best Bokforing in Stockholm


Bland de olika karriärerna som man kan välja från kan ett fält erbjuda en sällsynt kombination av stabilitet, prestige, pengar och spänning: bokföring.

 

Dagen av klädda klädda revisorer som var förmodligen en mer sofistikerad och utbildad version av bokförare är långt borta. Moderna revisorer är affärsmässiga personer som är effektiva kommunikatörer och tunga användare av teknik.

 

En revisors jobb är mer än att hålla en företags eller enskildes finansiella böcker i ordning. De är förvarare av en företags eller offentliga enhetens övergripande ekonomiska hälsa.

 

Om du vill ha en karriär som är mycket marknadsförbar, extremt utmanande, oerhört givande och ganska robust mot ekonomiska uppgångar och nedgångar, börjar du utvärdera redovisningsexamen vid de högskolor och universitet du väljer.

 

Karriäralternativ med en redovisningskurs

 

En kandidatexamen i redovisning grad är nyckeln som kan öppna dörren för olika spännande karriärmöjligheter. Några har funnits i åratal och har behållit sin karaktär, vissa har utvecklats över tiden och andra är ganska nya aktörer i redovisningen.

 

Här är några karriärer du kan bedriva när du har examen från en kandidatexamen i redovisningsprogrammet:

 

Offentliga revisorer: Offentliga revisorer tillhandahåller en rad olika redovisningsrelaterade tjänster till sina kunder. Klientlistan över offentliga revisorer omfattar företagskunder, myndigheter, ideella organisationer och enskilda personer. Offentliga revisorer granskar finansiella rapporter från olika enheter, tillhandahåller skatterådgivning till kunder och erbjuder samråd om anställningsförmåner och ersättning till företag etc.

 

Ledningsrevisorer: Även kända som företagskunder eller privata revisorer utgör dessa yrkesverksamma en del av ett företags ledningsgrupp med ansvar för strategisk planering och viktiga affärsbeslut. Förutom att upprätthålla finansiella poster utför förvaltningsrevisorer en rad olika andra uppgifter, till exempel att göra budgetar, utvärdera företagets ekonomiska resultat, hantera kostnader och tillgångar och förbereda finansiella rapporter för interna och externa intressenter.

 

Regeringsrevisorer: Som rubriken antyder arbetar statliga revisorer i den offentliga sektorn. De ansvarar för att upprätthålla sina kunders finansiella register, vilket kan omfatta federala, statliga och lokala myndigheter, såväl som privata företag och privatpersoner som omfattas av statliga bestämmelser. Att säkerställa en tidig samling av intäkter och överensstämmelse med lagen om utgifter är också en del av en revisors revisors arbetsroll.

 

www.xn--dinbokfringstockholm-99b.se

 

Interna revisorer: Interna revisorer har den viktiga uppgiften att säkerställa effektiviteten och effektiviteten i en organisations interna kontroller. Kontroll av bristande hantering eller slöseri med pengar och bedrägerier Verifiera riktigheten i ett företags finansiella rapporter Och se till att dess verksamhet överensstämmer med företagspolicyer och myndighetsregler.

 

Rättsmedicinska revisorer: Rättsmedicinska revisorer är offentliga revisorer som tillämpar sin kunskap om redovisning för att undersöka finansiella brott. För detta arbete är kännedom om rättssystemet lika viktigt som redovisningskunskaper. Personer som är intresserade av denna spännande karriär ska leta efter bokföringsgrader som erbjuder en koncentration eller betoning i rättsmedicinsk redovisning.

Förbereder för en redovisningskarriär

 

Om du är övertygad om att din framtid ligger i redovisning, så finns det några saker som bör föregås och följa din kandidatexamen i redovisningssyfte.

 

Eftersom de flesta redovisningsexamina på college kräver att eleverna ska slutföra kurser i college algebra, statistik, kalkyl, etc. är det viktigt att du bygger en stark grund genom att ta så många kurser i matematik som möjligt i gymnasiet.

 

Men bokföring handlar inte bara om nummerbråkning. Moderna revisorer måste vara bekanta med att använda grundläggande redovisningsprogram på avancerad nivå. De bör också se till att utveckla sina muntliga och skriftliga kommunikationsförmåga.

Många revisorer och revisorer förvärvar ytterligare certifieringar för att förbättra deras anställbarhet. Certifierad revisor eller CPA-certifiering är bland de högsta professionella certifieringarna för revisorer och är obligatorisk för alla revisorer som lämnar in rapporter med Securities and Exchange Board (SEC).

 

För att bli en CPA, bör man ha examen från en fyraårig kandidatexamen i redovisning eller relaterat område, genomföra en nationell undersökning och uppfylla kraven i det statliga de övar. Revisorer kan tjäna i genomsnitt $ 68 960 per år beroende på utbildning, Plats och erfarenhet *.